伊莉討論區

標題: 周秀娜師妹Hailey騷32B 嘆走地雞:雞好有雞味 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-4-26 09:34 PM     標題: 周秀娜師妹Hailey騷32B 嘆走地雞:雞好有雞味

周秀娜師妹陳俞希(Hailey)正為ViuTV主持3個節目《區區有樂》、《SE7EN》同《借宿一宵》,近日就為《借宿一宵》去咗清遠,佢仲換咗三點式浸溫泉,佢仲谷爆32B咪咪。

Hailey話過往都去過日本好多溫泉區,亦都去過歐洲浸溫泉,但喺內地浸嘅時候,文化真係好大差異,Hailey話:「係日本,好多時係男女分開浸,同埋唔可以著衫,有時披毛巾都唔得,赤裸裸咁,歐洲會男女共浴,但呢次喺清遠,佢哋係可以男女一齊,但要著泳衣,仲有小朋友同場,於是溫泉變咗大浴場,小朋友嬉水,就變咗水上樂園咁熱鬧。」Hailey話度假村有啲私人房係包獨立溫泉,自己享用會比較relax。
去到清遠,點都要試下好出名嘅清遠走地雞,Hailey食過之後都學飲食節目前輩黃麗梅口頭禪:「嗰啲雞真係好有雞味。」Hailey向大廚取經,原來先將走地雞劏好醃好,放入一個瓦罉放上火度燒熟為止,咁就成為當地出名燒雞,不過Hailey就食唔慣,佢話:「走地雞肉係好瘦,但有膻味。」

心得:有青春美貎,再加上美麗身材,已經令人不能不注目了!

[attach]114073661[/attach][attach]114073663[/attach][attach]114073664[/attach][attach]114073665[/attach][attach]114073666[/attach][attach]114073667[/attach][attach]114073668[/attach][attach]114073669[/attach]

作者: a5720104    時間: 2016-4-26 11:46 PM

她這樣竟然只有32B
不知道是真的還假的
感覺明顯大得多呢
是有用胸墊撐起來嗎
作者: a22058126    時間: 2016-4-27 11:01 AM

身材很好啊長得也不錯啊
作者: wange88    時間: 2016-4-27 11:17 AM

年輕就是本錢.好正好迷人.
作者: jun701110    時間: 2016-4-30 12:24 AM

年輕真好
好甜美 好有活力啊
加油哦
作者: syrade    時間: 2016-4-30 08:18 PM

這個圖感覺裡面墊很大,實際上應該就是平平的吧
作者: 濃秀明    時間: 2016-4-30 10:41 PM

應該是硬擠出來的吧~不過感覺還不錯啦~真的是比例好啦~
作者: DOOMTWO222    時間: 2016-5-3 02:06 PM

這看起來裡面定有玄機...趕快解密吧!!!
作者: chinjen    時間: 2016-5-3 02:40 PM

這是32b?那麼c是多大的。。。?
作者: bukk2007921    時間: 2016-5-3 03:27 PM

很明顯是使用胸墊
看起來很空虛
作者: alphaandy    時間: 2016-5-3 05:09 PM

看起來不像B
科技太發達嗎
作者: happy336    時間: 2016-5-4 10:26 PM

擠得有點辛苦的感覺
不過有用心給推
作者: bingoli    時間: 2016-5-5 12:06 AM

現時的谷胸技術真是害人不淺﹕,她一定很辛苦吧
作者: s198621757    時間: 2016-5-5 10:38 AM

他這種臉蛋 氣質 配B-C 應該 最剛好
作者: qqband    時間: 2016-5-5 04:31 PM

胸部的確不大~但那又如何,整體有氣質也是很加分的
作者: kenji101322    時間: 2016-5-6 05:40 AM

32B?照片看起來不只吧
還是擠太多了
怎麼看都有C起跳啊
作者: yman0325    時間: 2016-5-6 01:59 PM

作者: yeqiuer    時間: 2016-5-6 03:35 PM

32b
好美
欣賞美女, 命會比較長啊

作者: chientawu    時間: 2016-11-8 08:35 PM

作者: FREEDOMCHAN    時間: 2016-11-9 09:27 PM

只是較為有名氣而己...各方面真的不怎麼樣
作者: happy336    時間: 2016-11-10 12:05 AM

我覺得這樣的身材很棒耶
LOVE

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www10.eyny.com/) Powered by Discuz!